Waar is de tijd gebleven – mijn levenswerk met stenen komt ten einde.

Welkom op mijn stone expo website. Ik ben David Abraham, een juwelier en handelaar van diamanten en zeldzame stenen. Stenen zijn dan ook een grote passie waar ik mijn hele leven met veel plezier aan gewijd heb. Maar de tijd vliegt en mijn levenswerk komt nu toch echt tot een einde. Ik heb recentelijk namelijk mijn zeventigste verjaardag gevierd en met ingang van dit nieuwe levensjaar wordt het toch echt tijd dat ik met pensioen ga. En alhoewel ik met plezier uitkijk naar mijn aankomende pensioen, betekent dit dus ook dat ik met pijn in mijn hart mijn geliefde winkel in Londen zal gaan sluiten.

Dit alles is een grote mijlpaal in mijn leven en ik wil dit zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het is daarom dat ik een stone expo organiseer die in december 2016 in mijn winkel in Londen plaats zal gaan vinden. Dit zal een openbare bijeenkomst zijn waar juweliers en stenen experts mijn overgebleven voorraad aan stenen en kostbare edelstenen kunnen opkopen. Dit lijkt me naast praktisch ook een hele prettige manier om afscheid te nemen van al mijn vrienden en kennissen waar ik jarenlang mee gewerkt en gehandeld heb.

Maar dit is niet alles. Zoals ik eerder ook al aangaf, wil ik deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom wil ik ter viering graag iets speciaals ondernemen dat me altijd bij zal blijven. Ik word nu natuurlijk een dagje ouder, daarom lijkt me dit ook het ideale moment om een reis te maken die ik altijd al heb willen maken. Het is namelijk al jarenlang mijn grote droom om Las Vegas te bezoeken. En ik sta dan ook op het punt om die droom eindelijk te gaan verwezenlijken. Na mijn stone expo zal ik namelijk een pensioen reisje naar deze bijzondere stad gaan maken.

Op deze website www.stone-expo.be zal ik verslag gaan doen van al deze nieuwe ontwikkelingen rondom mijn transitie naar pensioen. Zo kunnen jullie zeker nog een blogpost verwachten over de voorbereidingen van mijn stone expo en natuurlijk nog een blogpost achteraf over het verloop van de expo en over mijn Las Vegas reis.

Ik hoop natuurlijk op een mooie opkomst voor mijn stone expo. En daarvoor heb ik dan ook de website www.stone-expo.be in het leven geroepen. Ik hoop zo de bekendheid van deze verkoop te vergroten zodat het een groot succes wordt en een mooie afsluiting zal zijn van mijn levenswerk. Ik waardeer het dan ook zeer mochten jullie mijn aankomende stone expo in jullie omgeving willen aankondigen. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom. Ik hoop dat jullie hierbij aanwezig kunnen zijn.